понеділок, 27 квітня 2015 р.

Turín FC - Parma FC

Turin kotistadion onnistui nappaamaan kolme pistettä ottelu Parma. Että et tiedä liikaa neuvoja kompakti kilpailija ja voittaa hänet kaksi tekijää: oman kyvyttömyys loppuun ja ainoa tavoite Matteo Darmian kymmenes minuutti.

Vauhti peli oli aloittaa aallonpohjassa, koska kumpikaan joukkueet voinut voittaa enemmän tunnustusta. Vaikka ottelu luonnehdittiin taistelu veitsenterällä, eikä haastaja eteenpäin ei halunnut katsojien ja siksi Stadio Olimpico sai vain kohtelias pitkiä yhdistelmiä. Parma rangaistusalueella lähentymässä Amauri otsikkoa, mutta liian korkea rajat eivät päässeet. Kumpikaan Parma neblýskla melko hilpeä tapahtumia.

Vasta kymmenen minuuttia, pallo sai Matteo Darmian. Italian edustaja sai ristin toisella puolella suuri kalkkia, vapautettiin puolustaja ja myöhemmin maa laukaus oli ajanut lähempänä napa. Mirante pallo taas päästä, mutta tilaa kolme baaria se voisi syrjäyttää - 1: 0 Turin.


Granata jatkoi tätä suuntausta. Parma ollut erityisen tuhoisa, mauton ja luottamusta. Ainoa mahdollisuus oli parempi vain potkia päässä rangaistusalueelle, jonka hän lähettää veteraani Massimo Gobbi, mutta pusku meni vain syliin Gillette. Lisäksi tutkittiin Rispoli, joka ampui suuremmasta kulmasta. Myöhemmät nopea tauko Torino voisi hyödyntää rangaistusalueen Amauri, mutta se puuttui vaiheessa lyödä pallo livahtaa kolme napaa. Korkea Amauri lopussa alkupuoliskolla ojensi laukaus rangaistusalueen rajalla, mutta lopetettiin ajoissa Costa, joka viime hetkellä pallon potkaisi.

Parempi alkaa jälkipuoliskolla oli kotitalouksien kuka hyötyi henkinen hyöty. Parma on nyt vain varjo joukkue viime kaudella vielä taistelevat cup seinät. Vaikka Torino on käsitellä järkytys kiireinen aikataulu, mutta vähitellen tottuu. Kolme minuuttia vaihdon jälkeen osapuolia lopettamaan työskennellyt Vives, joka ampui hänen puolestaan. Mirante mutta iski isku ajoissa jää kotimaisia ​​pelaajia.

Hetken ettei vauhti jälleen Granata sai lähemmäs loppuun. Keskeltä lähetti Maksimovic passi rangaistusalueen ulkopuolella, jossa hän yritti Darmian kirjelomakkeet, mutta selkä maalia epäonnistui mieleen. Dilapidated ylpeys Parma yritti nostaa Ishak Belfodil, joka oli etsimässä Antonio Cassano maalin eteen, mutta syöttö lähetti pallon ulos maasta.

Parma kotimainen shokki kun saat hyvän syötön syöttöä nabíhal Coda että ajamalla yksin maalille. Lähtevän Jean-François Gillet mutta vain huijasi hänet ja pallo pomppi. Mutta elpyi hieman valitettavaa, koska vaanii lähistöllä oli Antonio Cassano ja viimeistely päätään. Kuitenkin, vaikka toisella kerralla iloitsi Belgian maalivahti Gillet, joka hyppäsi ylös ja vastaan ​​Cassanova dorážce ja tuhosi sen!

Немає коментарів:

Дописати коментар