понеділок, 27 квітня 2015 р.

Janov CFC - Juventus FC

Torinon Juventus epäonnistui rakentaa menneisyyden onnistumisista ja Italian liiga päätyttyä tyhjäntoimittaja kääntää hieman dramaattinen. Johtuen voittaa niin on vanha rouva nyt toiseksi syistä huonompi pisteet. Vaikka pitkä ottelu suuntasi kohti goalless piirtää, päätti lopulta ainoa tavoite Luca Antonini.

Suuri kunnia vanha nainen oli menossa hänen legenda maalivahtina Gianluigi Buffon tänään vietetään viisi sadasosaa ottelu korkeimmalla tasolla. Kun palvelu, mutta luultavasti ei tuulella juhla, sillä tänä iltana voinut pitää puhtaana. Kun kapteenin käsivarsinauha katseli puolustajana Luca Antonini lopullisessa sekunnin pelin lähetetty pallon verkkoon. Juve päinvastoin maalia tänään nevstřelilo ja jakaa ensimmäinen paikka AS.

Ensimmäinen minuuttia ottelun pelataan paljon kunnon vauhtia, vaikka gólových mahdollisuudet olivat vähäiset. Toisaalta, Stadio Luigi Ferraris Genovassa pyöristetty suuri katsojaa oli mielenkiintoinen ottelu ja hurrasivat heidän lemmikki eteenpäin. Vuonna kävelytie juuri moittivasti sivuääniä, kun Arturo Vidal lyödä palloa paljon apua Carlos Tevez, on rangaistusalueelle kaatui maahan ja odotti pilli. Vaikka hän tuli, mutta tuomio oli vahingoksi Juventus.

Juventus pitää "potti", joka nähtiin laukausta Stephan Lichtsteiner. Universal Sveitsin puolustaja pääsi ulos laukausta kaksikymmentä metriä, ja ensimmäistä kertaa ottelussa venytetty Perina. Nuori maalivahti, joka on muuten kovin usein verrattuna Buffon, mutta on varottava. Vaikka Juventus ajanut ennen Peřinova portti ja sen maku tilanne oli ilmeinen, mutta häneltä puuttui ajatus ja lopullinen pass. Olen keskittyy korkealla Fernanda Llorenteho onnistui Rossoblu puolustajia pois. Carlos Tevez sai hetkeä myöhemmin tarkan syötön osaksi aikavälillä, jonka jälkeen laukaus kuudentoista metrin. Lahjakas maalivahti Mattia Perin mutta pallo meni ulos kolme baaria.


Kun kaksikymmentä minuuttia, hän oli jälleen toiminnassa muodokas Bask, mutta vastaan ​​hänen taitava lopussa seisoi sauva Peřinová portti, joka ohjasi pallon ulkopuolella. Lopussa alkupuoliskolla, näimme vain epäonnistunut haavoja Paul Pogba ja monia virheellisiä tallenteita. Kun alkaa jälkipuoliskolla muuttunut hieman ja pelityyli harjoittama Juventus. Yhä syöttöä alueelle saada apua palloja keskellä, vähemmän maahan. Kumpikaan nero Carlos Tevez Juventus saavuttaa ensimmäisen maalinsa ottelussa auttoi.

Tunnin pelin vasemman surullinen Fernando Llorente penkillä tehdä tilaa nuoremmille Álvaro Morata. Sillä hetkellä, Juve lähes kerännyt. Kun Tévezově kulmapotkusta pallon takaisin laatikkoon, jossa puolustus unohti Ogbonnu, joka taidokkaasti vapaapotku leimattu ylätanko. Viisitoista minuuttia ennen loppua peli on kova voinut ottaa pallon Andrea Bertolacci, mutta otsikko maalivahti Buffon voisi yllättää. Kun ajanotto ilmestyi kahdeksankymmentäyksi minuutin, se oli signaali Luca Antonini. Kokeneet Bek yritti roikottaa kenttä ja muutamaa minuuttia myöhemmin sulkea.

Johti toiseen vaihtamista, kun kenttä sai Matri. Hänen taitojaan Torinossa on tunnettu, mutta silti Matri saanut nakopnutému ilmapallo piiritys kaksi vastustajaa onnistui tallentamaan maalin edestä, ja siellä näytti täysin vartioimaton puolustaja Luca Antonini. Yksi hiukan tuurillakin doklepl pallon tyhjään maaliin ja Genovan otti johdon, joka on jo ottanut ja anna juhlivat odottamaton voitto.

Немає коментарів:

Дописати коментар