понеділок, 27 квітня 2015 р.

Inter Milán - UC Sampdoria

Inter Milan jälleen vakuuttunut, mutta lopulta jättää kolme pistettä ansiokkaasti. Sampdoria hänen kilpailijansa joissakin osissa pelattu ottelu, mutta se oli koti, joka voisi iloita. Vain maalin hänen entinen joukkue nuorukainen Mauro Icardi.

Kovacic heitti merkkaajaltaan ja sitten huomasin ihana kohtisuorassa jäi täysin yksinäinen Palacio. Kokeneet Argentiinan mutta tavoite Iloitse, koska sen sijaan luoteja valitsi maaliin. Se olisi ollut pahin, jos hän siirtää laatikkoon päin todella Pelikellossa eikä ylärimaan. Koti puolustajilla oli eniten ongelmia lopettamisen pari Eder - Gabbiadini. Varsinkin nuori italialainen ampujan tärkein hyökkäävä ase Dorie ja uhkasi useita kertoja tänään. Onko lime lävistetty Stefano Okaka nuorukainen myös chuka, joka ei onnistu, mutta lopullinen tallennus. more: Bet 365 - http://www.betsuomi.com

Rodrigo Palacio voisi lähettää hänen joukkuetoverinsa johtaa, koska jo toista kertaa valittiin paljon parempi loppu. Aluksi ehkä tämä oli hyvin tuottoisa sijoitus, mutta laukaus meni keskelle maalia, jossa valmistettiin suuri maalivahti Romero leikkaus eliminoitu pallon maaliin. Kaksintaistelu Samir Handanovic ja Manolo Gabbiadinim nähtiin useita kertoja, mutta aina hyväksi kotimaan valvojana kolme sauvat.

Pitämässään entinen vaikutus todellakaan ole unohtanut lupaava ampuja Mauro Icardi, jonka suuri jalkapallo alkoi Doria. Siellä voisi myös surettaa, koska portilla hänen entinen joukkuetoverinsa lähetti kova isku ja vain katseli erinomainen maalivahti Romero lakkauttaa hänen yrityksensä. Mutta se oli Doria, joka jätti suuri mahdollisuus lopullisessa hetkiä alkupuoliskolla. Centr Gabbiadiniho kääntyi takaisin vain Okakovi joiden kova isku suunnattu tavoite, mutta se pysähtyi ylärimaan!

Vain viiden minuutin kuluttua muutoksen sivujen penkillä käski brasilialainen keskikenttäpelaaja Hernanes, joka korvasi kentällä Zdravko Kuzmanović. Juuri sillä hetkellä voisi Doria lakko. Stefano Okaka chuka sai tilaa ampua ja käyttää sitä. Maalivahti Samir Handanovic mutta jotain odottaa, joten hän tarttui pallo ja purettua sen. more: Unibet bonus - http://uni-suomi.com

Toinen pitkän linjan odottaa ensimmäisen maalin ottelussa tuli Manolo Gabbiadini, joka ampui vapaapotkun suoraan maalia ja maalivahti Handanovic oli tehtävä kuitata isku ainakin kulmapotkusta. Ennen maalivahti Romero lähetti toisen maalin aktiivinen Icardi ja Rodrigo Palacio pallo osui epämukavaksi. Onko toinen mahdollisuus taisteli läpi Mateo Kovacic, joka juoksi kalkin ja lentopalloa huijasi.

Немає коментарів:

Дописати коментар