вівторок, 14 квітня 2015 р.

Perustuu Laurentiu Branescu

Unkarin jalkapalloliiton kurinpitolautakunta (AC) alkaen seuraavat päätökset kokouksessaan 14. huhtikuuta.
Ferencvarosin rangaista uudelleen tukijoita (Kuvaaja Gabor Hegedus)

Mainos

NB I

Perustuu Laurentiu Branescu (Progress) tuomari ja tilintarkastuskertomus 1, Leandro Martinez (Progress) - koska kun pelaat palloa oli mahdollisuus uhanalainen vastustaja raajan kun astui pallon becsúszva joka pelaa hänen jalkansa - 2, Asmir Suljić (Újpest) 1, Vukasin Polekszics (PMFC) sai kiellon yhdelle aikuiselle tulevista mestaruusottelu.

Kun pitää SB oikeudenkäynti Predrag Bošnjak (Nyíregyháza) kielto kolmen edellisen ottelunsa laajuudeltaan poikkeuksetta säilyy.


Seuraamuksia Lazarus päävalmentaja (Progress), koska tekniset vyöhyke ja hylätty aikana valituksen tuomiosta tuomarille kispadtól ja öltözőtől 1, Csaba Matthew valmentaja (FTC) koska szóváltásba sekoitetaan ja kamppaili vastustajajoukkueen valmentaja, kispadtól ja öltözőtől 1, Thomas Alexander valmentaja (DVSC), kuten toistuvasti väittänyt, kispadtól ja öltözőtől 1, Zoran Campara valmentaja (Újpest), koska tekninen alue vasemmalle ja sitten valitti tuomari ja vastustajan valmentaja szóváltásba sekoitetaan ja kamppaillut hänen kispadtól öltözőtől ja tuloksena kielto Kahden tulevan Bundesliigan mestaruus peli.

SB-edistymistä Videoton ottelu pyroteknisten laitteen syöttö- ja varojen käyttöä sai HUF 100000 rangaistus Videoton varmistaa järjestys ei ole tarkoituksenmukaista, sekä osa joukkoa.

SB New FTC Pest ottelun FTC vetenä takaisin kannattajien loukkaavaa käyttäytymistä (syyttää vastustaja) ja kirjoittamalla ja käyttö ilotulitteiden on maksaa sakko HUF 200000.

Unkarin Cup

SB-FTC noin ottelu Szolnok Szolnok kannattajat loukkaavaa käyttäytymistä (syyttävät muu urheilu organisaatio) maksaa sakkoa HUF 50000.

NB II

Suuri Valentine (huulet) sai kiellon yhdelle aikuiselle tulevista mestaruusottelu.

Thomas Mohr valmentaja (Szegedin 2011) ja kispadtól öltözőtől kielto oli yksi tulevista NB II mestaruusottelu.

Ferenc Horvath päävalmentaja (Island of St. Nicholas), koska tekninen alue vasemmalle ja tuli pelikentälle, ja sitten tuomari henkilökohtaisesti käyttänyt termiä rikottiin vakavasti saanut HUF 200000 sakkorangaistuksen.

FUTSAL NB II

Norbert Kovács (Labdakergető) niin vähättelevästi, syrjintää esiinny, kun vastustaja lause "Pest haisevia Gypsy" huusi kielto jalkapallo aktiivisuus laskettiin mainittuna päivänä 14 huhtikuu 2015 neljä kuukautta.

Немає коментарів:

Дописати коментар